Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ludovic Orban: „Ne-am confruntat cu o campanie mizerabilă dar vă felicit”

Ludovic Orban: „Ne-am confruntat cu o campanie mizerabilă dar vă felicit”

Premierul României este încântat de modul în care au decurs examenele naționale de Evaluare și Bacalaureat și felicită Ministerul Educației și Cercetării pentru organizarea ireproșabilă.

Petronel Tudor 0 comentarii

„Am fost confrunţati două luni de zile cu o campanie mizerabilă din partea adversarilor politici, o campanie de diseminare de informaţii false despre aceste examene, o campanie prin care s-a încercat chiar să fie instigaţi părinţii să nu-şi lase copiii să vină la examene. Cu toate acestea, examenele s-au desfăşurat în condiţii excepţionale şi vreau să transmiteți, doamna ministru, către toţi cei implicaţi felicitările şi aprecierea mea.”, a spus Ludovic Orban în deschiderea ședinței de Guvern de astăzi.

Primul ministru este convins că și sesiunile speciale de Evaluare Națională și Bacalaureat se vor desfășura în aceleași condiții foarte bune, un merit general al echipei de conducere a Ministerului Educației Naționale, al inspectoratelor școlare județene și al cadrelor didactice.

Comentarii

loading...