13.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiLudovic Orban: Voi avea o discuție cu Lucian Bode despre accidentul în...

Ludovic Orban: Voi avea o discuție cu Lucian Bode despre accidentul în care a fost implicat

Ludovic Orban nu a vrut să comenteze despre modul periculos în care a condus șoferul ministrului Lucian Bode înainte ca acesta să producă un accident prin lovirea unei mașini pe contrasens.

„Nu am avut o discuţie cu domnul ministru, decât aceea că a avut un accident. L-am întrebat dacă a fost la volan, mi-a spus că nu a fost la volan, l-am întrebat care e starea de sănătate şi era în curs de evaluare. Am înţeles că este în afara oricărui pericol, aici poliţia să verifice exact circumstanţele.”, a precizat Ludovic Orban, potrivit News.ro.

Primul-ministru a admis că sunt situații în care trebuie să ajungă la o întâlnire oficială și atunci este nevoie de deplasarea într-o coloană oficială pentru o deplasare în viteză, situație în care nu se găsea ministrul transporturilor, aflat într-un autoturism care nu făcea parte dintr-o coloană oficială și care se deplasa singur.

„Şi eu când am anumite deplasări care necesită, mai fac apel la posibilitatea de a merge în coloană, dar mai rar numai dacă există o deplasare unde este o activitate guvernamentală la care trebuie să ajung la timp. O să am o discuţie cu domnul ministru pe tema asta.”, a promis Ludovic Orban.

Imaginile înregistrate cu o cameră de către un motociclist depășit de autoturismul VW Touareg în care se afla ministrul Lucian Bode arată modul agresiv și periculos în care mașina pătrunde pe contrasens, peste linia continuă și înaintea unor curbe deosebit de periculoase, fără vizibilitate, cu puțin timp înaintea producerii accidentului rutier.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...

Fostul președinte Ion Iliescu, audiat acasă de procurori, în dosarul Mineriadei

O echipă de anchetatori de la Parchetul General a mers, vineri dimineaţa, la locuinţa lui Ion Iliescu, pentru a-l anunţa pe fostul preşedinte că...

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă