Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

LUJU.RO despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activiștilor de profesie

LUJU.RO despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activiștilor de profesie

Noi înregistrări devastatoare ale fostului membru #rezist, despre consumul de marijuana din casele conspirative ale activiștilor de profesie, din București și Sibiu.

Rl online 0 comentarii

Redacția Lumeajustitiei.ro continuă publicarea de fragmente din senzaționalele dezvăluiri ale unui fost membru #rezist, a cărui identitate este protejată, care după evenimentele violente din 10 august 2018 din Piața Victoriei, realizând că nu poate fi părtaș la acțiunile ilegale, a decis să părăsească gruparea și să rupă tăcerea.

În ediția de azi publicăm trei noi filme grăitoare, cu mențiunea că în zilele următoare vom publica și altele. Într-unul din filme, se acuză faptul că la întâlnirile de taină ale #rezist se consumă marijuana. Se prezintă chiar o înregistrare audio efectuată la una din aceste întâlniri, care îl indică pe liderul Florin Bădiță vorbind de cum se fac dozajele, gramajele pentru asemenea țigări.

Dacă se va dovedi că este așa – și avem informații că anchetele procurorilor DIICOT au început deja – este posibil să se ajungă în cadrul cercetărilor la constatarea că unii dintre participanții la mitingul neautorizat și violent din 10 august 2018 au consumat droguri ușoare interzise, de tip marijuana, care potrivit specialiștii creează dependența și se manifestă la cei care consumă “iarba” prin emoții negative, agresivitate și impulsivitate.

Consumul acestora se poate demonstra prin teste medicale, știut fiind că urmele de marijuana rămân în organism până la 30 de zile, iar în păr pot fi depistate și până la 90 zile. Mai mult, conform Legii nr. 60/1991, privind organizarea și desfășurarea adunărilor publice, consumul de droguri la manifestații este interzis. La fel cum este interzis să inciti la ură, să încalci ordinea publică și siguranța națională sau moralitatea publică.

Articolul integral aici

Comentarii

loading...