Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe persoane din lumea modei îl omagiază pe Răzvan Ciobanu

Mai multe persoane din lumea modei îl omagiază pe Răzvan Ciobanu

Creatoarele de modă Adina Buzatu şi Romaniţa Iovan şi fostul model Dana Săvuică scriu despre Răzvan Ciobanu - decedat luni dimineaţă în urma unui accident rutier - numindu-l prieten drag şi elogiindu-i "geniul creator", bunătatea şi talentul.

Rl online 0 comentarii

Adina Buzatu: "La revedere, prieten drag!".

Dana Săvuică: "A mai plecat un suflet dintre noi...Un geniu creator, un suflet neinteles, un prieten drag care se retrasese cumva in lumea lui, un spirit curajos, un om cu vointa dar si cu slabiciuni, o minte inteligenta care a avut o voce despre cum e sa fii ‘altfel’ intr-o societate plina de prejudecati. S-a stins prea repede si intr-un mod tragic. Singur. Cu gandurile lui, poate cu patimile lui...Mie mi-a fost un bun prieten. Ma pomenea mereu ca am fost prima femeie care a imbracat prima lui creatie de designer. El n-a inteles ca onoarea a fost de partea mea. Imi spunea ‘Diva’ si a scris mereu cele mai frumoase articole despre mine , in anii ‘90 cand eu eram model iar el era jurnalist. Am amintiri nepretuite cu Razvan Ciobanu. Dumnezeu sa te odihneasca!"

Romaniţa Iovan: "Ai plecat în Săptămâna LUMINATĂ, să-i încânţi pe cei din Rai, cu talentul şi bunătatea ta! Dumnezeu să aibă grijă de sufletul tău!".

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit luni dimineaţa, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa, după ce maşina pe care o conducea a lovit mai mulţi copaci

Comentarii

loading...