Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai multe trenuri de călători sunt oprite între staţii din cauza unui tren de marfă

Mai multe trenuri de călători sunt oprite între staţii din cauza unui tren de marfă

Patru trenuri sunt blocate, miercuri, în judeţul Braşov, după ce un tren privat de marfă s-a defectat pe linie, între localităţile Dârste şi Timişu de Sus.

Rl online 0 comentarii

Purtătorul de cuvânt al CFR, Oana Brânzan, a declarat, miercuri, că circulaţia trenurilor este oprită temporar între staţiile Dârste şi Timişu de Sus, din cauza unui tren privat de marfă, rămas defect în linie curentă.

„Pentru reluarea traficului feroviar se va interveni cu o locomotivă de ajutor, care va retrage trenul de marfă în staţia Timişu de Sus”, a spus Brânzan.

Până când va fi reluat traficul, patru trenuri de călători - IR 1746, R 3005, R 3010 şi 15533 au fost oprite temporar în staţiile Dârste şi Timişu de Sus.

Comentarii

loading...