Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mai mulţi jurnalişti, printre care Khashoggi, au primit titlul de Personalitatea Anului

Mai mulţi jurnalişti, printre care Khashoggi, au primit titlul de Personalitatea Anului

Jurnalistul saudit asasinat Jamal Khashoggi, alături de alţi trei jurnalişti şi de un colectiv de redacţie al unui ziar local american, au fost distinşi marţi cu titlul Personalitatea Anului 2018 de revista Time, relatează EFE.

Rl online 0 comentarii

"Anul acesta am recunoscut patru jurnalişti şi o redacţie a unui ziar local (din Maryland n.r.) care au plătit un preţ teribil pentru a face faţă provocărilor momentului", a declarat Edward Felsenthal, director al publicaţiei newyorkeze.

Titlul, acordat anual din 1927, "recunoaşte o persoană sau un grup de persoane care au influenţat ştirile şi lumea - în bine sau în rău - în decursul anului".

Comentarii

loading...