Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

MAI va cumpăra autovehicule de 6,2 milioane de euro de la Renault

MAI va cumpăra autovehicule de 6,2 milioane de euro de la Renault

Ministerul Afacerilor Interne a atribuit Renault Commercial Roumanie acorduri cadru de furnizare de autovehicule în valoare de 28,93 milioane lei (6,21 milioane euro), fără TVA.

Rl online 0 comentarii

Conform unui anunț publicat pe Sistemul de Achiziții Public (SEAP), Ministerul Afacerilor Interne a atribuit reprezentanței române a concernului francez Renault acorduri cadrul pentru furnizarea unor autovehicule cu o valoare totală de 28,93 milioane de lei, adică 6,21 milioane de euro, informează news.ro.

Autovehiculele urmează a fi livrate pentru Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), din cadrul ministerului. Acordurile cadru vizează furnizarea de autovehicule cu dotări specifice, autoutilitare, autoturisme, autobuze şi motociclete, potrivit anunţului.

Criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut, contractul a fost acordat prin licitaţie electronică şi nu va putea fi subcontractat. Ministerul a primit o singură ofertă în cadrul acestei licitaţii, din partea Renault Commercial Roumanie.

Comentarii

loading...