10 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMâncare trimisă de români peste hotare, distrusă de autoritățile franceze

Mâncare trimisă de români peste hotare, distrusă de autoritățile franceze

Trei camioane și o auto-utilitară au fost oprite de o echipă mixtă formată din polițiști, vameși și angajați ai direcției regionale de mediu iar marfa, 1,2 tone, a fost descărcată și sortată.

Alimentele din cele 500 colete au fost ridicate de echipe de la salubritate în vederea distrugerii, 234 pachete de țigări de contrabandă și circa 250 litri de alcool au fost confiscate iar celelalte bunuri, cum ar fi aspiratoare sau scaune au fost înapoiate.

Alimentele, printre care produse din carne, pește, brânzeturi ori mâncare gătită, au fost distruse pe motiv că au fost transportate în condiții necorespunzătoare din punct de vedere al asigurării siguranței alimentelor.

Potrivit francebleu.fr, vehiculele folosite la transportul mărfii au fost confiscate provizoriu până ce proprietarii vor achita amenzile pentru livrarea ilegală a alimentelor și a celorlalte bunuri.

Polițiștii francezi au anunțat că în ultima perioadă a crescut transportul de alimente, țigări și băuturi alcoolice dinspre țările situate în estul Europei spre cetățeni din țările din vest.

Cele mai citite

Persoanele fizice pot angaja și plăti legal personal pentru activitățile casnice

Ministerul Muncii anunță că platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și...

Doliu în fotbalul românesc! A murit o legendă a Universității Craiova

Florin Oprea, portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu de campioană a României în sezonul 1973-1974, a decedat astăzi, la 76 de...

Premierul a cerut ca toate pensiile să fie plătite înainte de Paște

Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut marţi, în şedinţa Exectivului, ministrului Muncii Simona Bucura Oprescu să vorbească cu toate băncile din România şi cu Poşta...
Ultima oră
Pe aceeași temă