Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Marian Munteanu, despre eșecul protestelor de stradă recente

Marian Munteanu, despre eșecul protestelor de stradă recente

Liderul Mișcării Alianța Noastră, Marian Munteanu, explică de ce nu pot convinge "protestele" care, de doi ani, țin prima pagină a ziarelor.

George Dumitrescu 0 comentarii

“Principalele cauze ar fi următoarele: 1. NU există o alternativă coerentă în zona opoziției parlamentare; în consecință nu sunt prezentate soluții ci lozinci. 2. NU există o coalizare masivă și ARTICULATĂ a societății civile autentice, patriotice (propagandiștii din zone tip sri/gds/soros reprezintă doar o zonă marginală a societății românești) . 3. E greu să trezești entuziasm susținând... procuratura. :)
4. Alegătorii de dreapta și cei neutri nu agreează grupările și agitatorii penibili de extremă-stânga (neo-marxiști, neo-bolșevici, obrăznicături etc.), promovați agresiv (prin diferite mijloace și instrumente) drept... salvatori ai României.  Problema e că pentru rezolvarea primelor două puncte e nevoie de multă muncă, maturitate și seriozitate. Iar la muncă (fie politică, fie civică), credeți-mă, nu am văzut multă înghesuială. :)
În aceste condiții, PSD va rămâne, multă vreme, la guvernare. Fie că ne place, fie că nu. Doar o alternativă POLITICĂ serioasă va aduce o schimbare reală”, a scris Marian Munteanu pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

loading...