Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

”Marșul Poporului”, anunțat pentru mâine la Chișinău, a fost anulat

”Marșul Poporului”, anunțat pentru mâine la Chișinău, a fost anulat

Potrivit Agora.md. ”Marșul Poporului”, programat duminică în centrul Chișinăului a fost anulat, au anunțat premierul moldovean Maia Sandu și ministrul de interne Andrei Năstase după ședința Guvernului de sâmbătă.

Rl online 0 comentarii

„Să le dăm un răgaz polițiștilor și să amânăm marșul poporului pentru mai târziu. Capii acestui regim mafiot au plecat din țară. Să ne bucurăm în liniște de această victorie”, a declarat Maia Sandu.

 Ministrul Afacerilor Interne, Andrei Năstase a adăugat că o asemenea manifestație presupune o mare exigență organizatorică, iar în prezent guvernul ales se ocupă cu preluarea funcțiilor la care au renunțat vineri democrații.

”Am decis să-i rugăm pe oameni ca mâine, într-o zi de mare sărbătoare, să stea acasă alături de cei dragi, să savurăm în familie această mare victorie. Datele și configurația politică a momentului s-a schimbat foarte mult. Declarativ, guvernul Filip a cedat puterea. În acest moment are loc preluarea efectivă a puterii, proces care va mai dura ceva”, a adăugat Năstase. 

Citește totul despre:

#mars #chişinău #lazi

Comentarii

loading...