Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Raed Arafat

Raed Arafat

Medicii rezidenți vor fi redistribuiți în spitalele destinate combaterii coronavirusului

Medicii rezidenţi din România vor fi redistribuiţi, începând de miercuri, 18 martie, în sprijinul personalului medical din spitale şi din serviciile de urgenţă, a anunțat secretarul de stat Raed Arafat.

Mihai Diac 0 comentarii

"Începând de mâine, rezidenţii la specialităţile medicină de urgenţă, anestezie - terapie intensivă, boli infecţioase vor întrerupe stagiile de practică în toate celelalte secţii în care sunt distribuiţi şi se vor prezenta până la ora 12 la centrele de îndrumare pentru includerea în turele şi gărzile din secţiile a căror specialitate o urmează. În acest moment, vor reveni în centrele lor de bază, unde vor practica exact domeniul pentru care se specializează", a anunțat, marți seară, dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

Tot începând de miercuri, 18 martie, rezidenţii din specialităţile Medicină Internă şi Medicină de Familie își întrerup  stagiile de pregătire şi se vor prezenta la Direcţiile de Sănătate Publică, în vederea repartizării la serviciile de ambulanţă, la unităţile de primiri urgenţe, la camerele de gardă sau la secţiile de spital, în funcţie de necesităţi, inclusiv pentru a sprijini Direcţiile de Sănătate Publică, a precizat secretarul de stat Raed Arafat.

Comentarii

loading...