Mehedinţi: Trei tineri suspectaţi că au violat o fată de 19 ani, arestaţi pentru 30 de zile

Mehedinţi: Trei tineri suspectaţi că au violat o fată de 19 ani, arestaţi pentru 30 de zile

Trei tineri din comuna Bălăciţa, judeţul Mehedinţi, suspectaţi că au violat o fată de 19 ani, au fost arestaţi pentru 30 de zile. Fata a sunat la 112 pentru a anunţa că este urmărită.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă, de miercuri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Mehedinţi, în data de 10 septembrie, în jurul orei 13.30, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată de către o tânără cu privire la faptul că este urmărită de mai multe persoane, pe marginea fluviului Dunărea, în apropierea municipiului Drobeta Turnu Severin. 

”La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de poliţişti, iar în urma verificărilor efectuate aceştia au identificat apelanta în vârstă de 19 ani, din comuna Şimian, judeţul Mehedinţi, care a afirmat că este urmarită de trei tineri pe care nu îi cunoaşte. La scurt timp, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Mehedinţi, s-a reuşit depistarea persoanelor indicate, pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin”, se arată în comunicat.

Din verificări s-a stabilit că este vorba de trei tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 27 de ani, din comuna Bălăciţa, jud. Mehedinţi, atât apelanta cât şi aceştia fiind conduşi la sediul Poliţiei pentru stabilirea celor sesizate.

La sediul Poliţiei victima a formulat plângere împotriva celor trei pentru viol, a fost examinată medico-legal, iar după concluziile raportului a fost dispusă retinerea celor trei tineri.

”În urma cercetărilor efectuate şi a probatoriului administrat în cauză s-a dispus  continuarea  urmăririi penale pentru săvârşirea  infracţiunii  de  complicitate la  viol, şi viol, cei trei bărbaţi fiind reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă de reţinere, şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J.  Mehedinţi”, mai arată sursa citată.

Cei trei tineri au fost prezentaţi magistraţilor care au dispus arestare preventivă.

Comentarii

loading...