Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Membrii unei familii au fost ucişi

Membrii unei familii au fost ucişi

Trei tineri instituţionalizati în centrul de plasament de la Perişoru, din judeţul Călăraşi, sunt suspectati că au omorât doi bătrâni şi pe fiica acestora, după care au fugit cu maşina familiei ucise. Unul dintre suspecţi fusese în plasament la victime.

Rl online 0 comentarii

Tripla crimă s-a petrecut într-o casă din municipiul Călăraşi,  în cursul serii de luni.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Călăraşi,  Bianca Ghiveci,  a declarat pentru News.ro că un bătrân în vârstă de 82 de ani,  soţia acestuia în vârstă de 80 de ani şi fiica lor în vârstă de 58 de ani au fost găsiţi înjunghiaţi,  iar autoturismul familiei a fost sustras.

Principalii suspecţi sunt trei tineri cu vârste de 17 ani,  instituţionalizati în centrul de plasament de la Perişoru.

Unul dintre ei a stat pentru o perioadă în plasament la familia ai cărei membri ai fost omorâţi. 

Toţi cei trei au fost prinşi şi se află în custodia poliţiei,  urmând ca anchetatorii să propună,  în urma audierii,  măsuri preventive în privinţa lor.

Comentarii

loading...