Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Membru în CA al TVR: Emisiunea lui Pătraru trebuie să continue

Membru în CA al TVR: Emisiunea lui Pătraru trebuie să continue

Sorin Ilieşiu, membru al Consiliului de Administraţie al TVR, afirmă că o şedinţă a CA, la care va trebui să fie invitat şi jurnalistul Dragoş Pătraru, va fi organizată în curând, după ce mai mulţi membri ai acestui for au solicitat acest lucru.

Rl online 0 comentarii

"Mă bazez pe lege. Conform legii, dacă minimum o treime dintre membrii Consiliului solicită şedinţă extraordinară, e obligatoriu să se ţină şedinţa. Iar o treime din 13 (n.r. - membri CA al TVR) înseamnă 5, dar scrisoarea este semnată de 7. E chiar majoritate. Iar noi cerem în scrisoare să se pună la vot rezilierea contractului lui Dragoş Pătraru. Şi noi putem vota să se abroge rezilierea şi să se continue emisiunea. Eu de-asta sunt optimist. Ea (n.r. - Doina Gradea) n-are încotro", a declarat Ilieşiu, citat de Agerpres.

Potrivit acestuia, "totul este ca emisiunea lui Dragoş Pătraru să continue, pentru că e brandul TVR".

Şapte membri ai CA al TVR au transmis preşedintelui - director general al Televiziunii publice, Doina Gradea, o scrisoare deschisă în care îi solicită organizarea unei şedinţe extraordinare în care să fie supusă la vot propunerea de întrerupere a relaţiilor contractuale ale TVR cu Dragoş Pătraru, prezentatorul emisiunii "Starea naţiei", care a fost scoasă din grila instituţiei. Scrisoarea este semnată de Liviu Brătescu, Monica Ghiurco, Sorin Iieşiu, Dan Lazea, Hajnalka Nagy-Debreczeni, Cristian Vasile Petcu şi Christel Ţopescu. 

Comentarii

loading...