Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mesaj al Comisiei Europene de Ziua Europei: De oriunde veniţi din UE, să continuăm împreună

Mesaj al Comisiei Europene de Ziua Europei: De oriunde veniţi din UE, să continuăm împreună

Comisia Europeană transmite un mesaj de unitate, de Ziua Europei. "De oriunde veniţi din UE, să continuăm împreună pentru pace şi prosperitate", se arată în mesaj.

Rl online 0 comentarii

Comisia Europeană a transmis un mesaj de unitate pe pagina oficială de Facebook a instituţiei de Ziua Europei, sub sloganul "uniţi în diversitate".

"De oriunde veniţi din UE, să continuăm împreună pentru pace şi prosperitate. Culturile, tradiţiile şi limbile noastre diferite ne fac mai puternici", este mesajul postat de Comisia Europeană de Ziua Europei.

Comentarii

loading...