4 C
București
marți, 19 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMesaj dur de la Raed Arafat: “Îi aștept la spital pe cei...

Mesaj dur de la Raed Arafat: “Îi aștept la spital pe cei din stradă”

Sutele de manifestanți din Piața Victoriei, oameni care nu cred în coronavirus și nu vor să respecte măsurile de protecție recomandate în contextul numărului tot mai mare de îmbolnăviri cu noul coronavirus, sunt expuși infectării, este convins Raed Arafat.

Ei s-au strâns duminică după-amiază în fața Guvernului României și au reclamat abuzuri ale autorităților în timpul gestionării pandemiei de coronavirus. Secretarul de stat din MAI și șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a avut un mesaj dur pentru toți cei aflați în stradă care reclamau o așa-numită „dictatură sanitară”.

”O parte din ei sunt convins că nu or să scape pentru că într-un grup din acesta există un procent care are virusul şi care nu se ştie. Şi vor transmite, dacă sunt fără măşti, dacă sunt fără protecţie, vor transmite la alţii. Ştiu că ei nu cred şi nu vor să creadă, dar când apare boala nu mai ai decât să spui că medicul ţi-a făcut diagnosticul greşit. Asta o să auzim, că medicul mi-a pus diagnosticul greşit. Nu. Dacă te duci în astfel de mitinguri, fără măşti şi uitaţi-vă cât de aproape sunt unii faţă de ceilalţi… Nu există câteva persoane să nu se infecteze. Avem şi unii care au plecat de la spitale şi de la izolare.”, a comentat Raed Arafat pentru Antena 3.

Șeful DSU și una dintre persoanele de decizie în lupta cu noul coronavirus recunoaște că abordarea sa este cinică dar a precizat că este una care respectă realitatea: ”Poate că este cinică, dar asta e realitatea. Dacă te duci în stradă şi faci acest lucru şi nu respecţi regulile de protecţie într-o situaţie în care toată lumea îţi spune că trebuie, unde ajungi? Ajungi să te îmbolnăveşti.”

Cele mai citite

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...

Recital de goluri la Arad! UTA și FC Voluntari au făcut spectacol în prima etapă a play-out-ului

UTA Arad a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 4-3, pe teren propriu, luni seară, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. UTA...
Ultima oră
Pe aceeași temă