10.5 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMesajul noului ministru al Sănătății înainte de ceremonia de investire

Mesajul noului ministru al Sănătății înainte de ceremonia de investire

Acesta a făcut apel la ajutorul colegilor din Guvern pentru a se evita un nou caz Suceava, unde zeci de persoane au luat COVID-19 din Spitalul Judeţean.

“Mulțumesc pentru încredere. Este un moment greu. Contez pe ajutorul dvs., al tuturor. Îi mulțumesc și domnului ministru Costache, pentru că am fost în echipa dumnealui. Este o provocare pentru România. Am fost la Suceava, la Constanţa, la Arad. Suceava rămâne deosebită. Pentru a limita ce este acolo și pentru a nu avea un alt caz Suceava, contez pe ajutorul dvs.”, a declarat Nelu Tătaru, potrivit Știripesurse.ro.

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de numire a lui Nelu Tătaru în funcția de ministru al Sănătății, după ce fostul ministru, Victor Costache, a demisionat, în plină pandemie de coronavirus.

Nelu Tătaru s-a remarcat în spațiul public din poziția de secretar de stat la Ministerul Sănătății, acolo unde a fost numit în decembrie 2019. A comunicat, alături de președintele Societății Române de Microbiologie, Alexandru Rafila, și de secretarul de stat Raed Arafat, informații legat de coronavirus, încă de la primele cazuri apărute în China.

Potrivit CV-ului postat pe site-ul Ministerului Sănătății, Nelu Tătaru este medic chirurg. A lucrat în această calitate la Spitalul Municipal Huşi, în perioada 2006-2012. El a fost director general la Spitalul Municipal Huşi, între 2007 și 2009 și, ulterior, din 2009 până în 2010 a fost manager la Spitalul Municipal Huşi.

Cele mai citite

Rătăciri din necunoaștere

Necunoașterea nu are doar efectul banal al nepriceperii. Îl are adesea și pe cel al opunerii la adevăruri ale vieții și la fapte. Perseverența...

Nicușor a lansat cel mai mare fake-news de campanie

Nicușor Dan a rostogolit cea mai mare minciună din actuala campanie electorală. Presa neomarxistă s-a grăbit să preia anunțul echipei sale, potrivit căruia Agenția...

Declarațiile lui Ştefan Târnovanu înaintea derby-ului cu Rapid

Ştefan Târnovanu, portarul liderului FCSB, spune că formaţia sa este favorită la câştigarea derby-ului de sâmbătă, cu Rapid, şi că este deja cu gândul...
Ultima oră
Pe aceeași temă