6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăSpecialAstazi, ploi seara

Astazi, ploi seara

In tara. Vreme predominant frumoasa si in incalzire. Numai cu totul izolat, ploi de scurta durata dupa-amiaza, la munte, iar spre seara si in prima parte a noptii, si in nord-vest. Maxime 26-34°C; minime 12-22°C.
Presiunea atmosferica, usor variabila.

Maine, 35°C

In tara. Vreme calduroasa. Dupa-amiaza si in prima parte a noptii, in zona de munte, descarcari electrice si numai cu totul izolat ploi de scurta durata. Maxime 27-35°C; minime 12-22°C. Presiunea atmosferica, in crestere usoara.

Comentariul specialistului

Circulatia actuala a aerului va determina advectia unei mase de aer cald, de origine tropicala, dinspre nordul Africii spre regiunea tarii noastre. Acest lucru va avea ca efect o crestere a valorilor termice cu pana la 3-4°C peste cele normale la aceasta data, la orele amiezii.

In Europa, destul de insorit

Vremea va fi in general instabila in Europa nordica si central-nordica, precum si in estul extrem, unde temporar innorarile vor fi accentuate si local va ploua. In restul continentului vremea va fi predominant frumoasa, cu cer variabil si ploi izolate, posibile cu precadere in zonele montane.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă