14.6 C
București
vineri, 19 aprilie 2024
AcasăSpecialCod portocaliu de ninsoare și cod galben de ploaie în mai multe...

Cod portocaliu de ninsoare și cod galben de ploaie în mai multe județe ale României

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că, începând din seara zilei de duminică, 26 noiembrie, aria precipitațiilor se va extinde și va cuprinde cea mai mare parte a țării.

ANM a emis cod portocaliu de ninsori pentru zona de munte a județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

Separat, este anunțat cod galben de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului în București, în Carpații Meridionali și Orientali, în sudul și estul Transilvaniei precum și în vestul Moldovei.

De luni, ora 16:00 și până marți, ora 18:00, este Cod galben de ninsori însemnate cantitativ, strat de zăpadă, intensificări ale vântului la munte, în Carpații Meridionali și Orientali, sudul și estul Transilvaniei și vestul Moldovei.

Începând de luni, ora 20:00 și până marți, ora 16:00, este Cod portocaliu de ninsori abundente, strat consistent de zăpadă, intensificări ale vântului în zonele de munte ale județelor Brașov, Covasna, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmbovița și Argeș.

Începând de luni, ora 16:00 și până marți, ora 16:00, este Cod galben de ploi însemnate cantitativ, intensificări ale vântului, în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Presa din Israel, despre presupusul atac asupra Iranului

Presupusul atac asupra Iranului ar trebui interpretat ca un avertisment adresat Teheranului cu privire la capacităţile ofensive ale Israelului şi ca un semn că Israelul...

Mihai Chirica, trimis în judecată de DIICOT! Ce acuzații i se aduc primarului municipiului Iași

Primarul municipiului Iaşi, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată de DIICOT în dosarul „Veranda”, în legătură cu emiterea ilegală a unor autorizaţii de...

Klaus Iohannis, vizită oficială în Coreea de Sud. Ce discuții va purta președintele

Președintele României, Klaus Iohannis, va efectua, în perioada 22-24 aprilie 2024, o vizită oficială în Republica Coreea, la invitația Președintelui Yoon Suk Yeol. Republica Coreea...
Ultima oră
Pe aceeași temă