Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Metrorex a inaugurat patru lifturi noi şi o scară rulantă

Metrorex a inaugurat patru lifturi noi şi o scară rulantă

Patru noi lifturi au fost date în folosinţă vineri la staţiile de metrou Gara de Nord 2 şi 1 Mai, informează Metrorex într-un comunicat.

Rl online 0 comentarii

"Ascensoarele existente au fost înlocuite, atât în interiorul staţiei, cât şi în exterior", precizează Metrorex.

Noile lifturi sunt destinate facilitării accesului în interiorul staţiilor de metrou în special pentru persoanele cu dizabilităţi, persoanele vârstnice, persoanele cu copii mici în braţe sau în cărucior, precizează sursa.

Pe de altă parte, călătorii pot folosi începând de vineri şi noua scară rulantă din staţia de metrou Timpuri Noi, care asigură accesul aflat în direcţia Splaiul Unirii, notează Metrorex.

Comentarii

loading...