Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: MApN

Foto: MApN

Militarii români fac cursuri de protecție VIP

Militarii români integrați în Grupul de Luptă al NATO din Polonia au participat la un curs de protecție VIP.

Mihai Diac 0 comentarii

Militarii români aflați în misiunea NATO din Polonia s-au instruit alături de aliați la o nouă ediție a cursului de protecție V.I.P. “Pretorian”.

Din cadrul detașamentului românesc de Apărare Antiaeriană, denumit „Liliecii Negri”, aflat la rotația a VI-a, au participat doi militari din grupa de poliție militară a plutonului sprijin.

"Cursul s-a desfășurat la sediul Brigăzii 15 Mecanizate din localitatea Giżycko, unde militarii au avut oportunitatea de a-și însuși cunoștințele teoretice, pentru ca mai apoi să le pună în practică prin instrucție alături de aliați", a anunțat, joi, Ministerul Apărării Naționale (MApN) al României.

Potrivit MApN, "militarii români participă în cadrul Grupului de Luptă din Polonia pentru asigurarea prezenței înaintate consolidate în flancul Nord-Estic al Alianței NATO, alături de partenerii americani, britanici și croați, în conformitate cu măsurile adoptate în cadrul Summit-ului de la Varșovia".

Comentarii

loading...