Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Justiției DIICOT primește adjunct, DNA mai așteaptă

Ministerul Justiției DIICOT primește adjunct, DNA mai așteaptă

Ministerul Justiţiei a publicat lista propunerilor lui Tudorel Toader pentru funcţiile vacante de conducere din cadrul Parchetului General şi din cadrul DIICOT, însă în privinţa DNA, nu a fost făcută o propunere de numire. La DIICOT, Giorgiana Hosu a fost numită adjunct.

Rl online 0 comentarii

Potrivit listei publicate pe site-ul Ministerului Justiţiei, pentru Parchetul General, propunerile sunt următoarele: Antonia-Eleonora Constantin (funcţia de procuror-şef al Secţiei Judiciare), Iuliana Nedelcu (procuror-şef adjunct al Secţiei Judiciare), Florena-Esther Sterschi (procuror-şef as Secţiei de resurse umane şi documentare), informează Mediafax. Aceeaşi sursă arată că Elena Giorgiana Hosu va fi procurorul-şef adjunct al DIICOT.

Procurorul Giorgiana Hosu are peste 20 de ani vechime, ea activând ca adjunct al DIICOT în perioada 2013-2015, după ce, anterior a condus vreme de cinci ani Serviciul de combatere a macrocriminalităţii economico-financiare al instituţiei. După ce Alina Bica şi-a dat demisia în 2015 din funcţia de procuror-şef al instituţiei, Giorgiana Hosu a preluat interimatul instituţiei.

 
„În ceea ce priveşte funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare penale din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, vă aducem la cunoştinţă faptul că nu se va face o propunere de numire pentru aceasta. În conformitate cu dispoziţiile art. 54 alin. 1 din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, urmează ca aceste propuneri să fie transmise Secţiei pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii în vederea obţinerii avizului consultativ, şi ulterior, Preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, pentru numirea în funcţie”, precizează ministerul Justiţiei.

Comentarii

loading...