Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministerul Justiției organizează audierile procurorilor pentru ocuparea posturilor vacante

Ministerul Justiției organizează audierile procurorilor pentru ocuparea posturilor vacante

Ministerul Justiției organizează în perioada 14-17 ianuarie 2020 audierile din cadrul selecției procurorilor în vederea efectuării propunerilor de numire pentru ocuparea funcțiilor vacante de conducere.

Rl online 0 comentarii

Este vorba despre funcțiile: Procuror  general al  Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, Procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție și Procuror șef  al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, scrie un comunicat remis de Ministerul Justiției.

În urma comunicărilor primite de la CSM, INM și ASE, membrii Comisiei de interviu sunt:

·         procuror Remus Damian Budăi (desemnat de secția de procurori a CSM);

·         judecator Ioana Bogdan (desemnată de INM);

·         psiholog Marius Babici (desemnat de CSM);

·         prof. univ. dr. Răzvan Cătălin Dobrea (desemnat de rectorul ASE).

Din partea Ministerului Justiției fac parte din Comisie:

·         Lidia Barac, Secretar de Stat

·        avocat Ștefan Ciurescu, consilier al Ministrului Justiției

·        Cătălin Predoiu, Ministrul Justiției (președintele Comisiei).

Audierea candidaților se transmite în direct, audio-video, pe http://www.just.ro/audierile-din-cadrul-selectiei-procurorilor-in-vederea-efectuarii-propunerilor-de-numire-pentru-ocuparea-functiilor-vacante-de-conducere-procuror-general-al-parchetului-de-pe-langa-iccj-procuror-s/, începând cu data de marți, 14.01.2019.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...