Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Miniștrii Educației și Sănătății, discuție, în contextul coronavirus

Miniștrii Educației și Sănătății, discuție, în contextul coronavirus

Ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, a susținut o videoconferință cu conducerile inspectoratelor școlare și a avut o întâlnire de cu ministrul Sănătății, Victor Costache, în continuarea măsurilor de monitorizare a stării de sănătate a elevilor.

Laurențiu Mușoiu 0 comentarii

“În cadrul videoconferinței, ministrul Monica Anisie a subliniat că organizarea activităților/excursiilor care se realizează în străinătate sau în țară rămâne la decizia unităților de învățământ, cu acordul părinților sau al tutorilor legali. Recomandarea privind limitarea/anularea deplasărilor în străinătate se referă în mod special la zonele de carantină”, precizează Ministerul Educației.

Întâlnirea de lucru între ministrul Educației și Cercetării și ministrul Sănătății a avut drept scop actualizarea planului de măsuri al Guvernului Orban, adoptat în contextul unei posibile epidemii generate de coronavirus.

În cadrul întâlnirii s-a analizat situația infecției cu coronavirus la nivel internațional.

Se recomandă limitarea deplasările în zonele afectate.

„Avem încredere că deciziile luate împreună cu părinții, la nivelul unităților de învățământ, vor fi potrivite situației de față și vor asigura securitatea copiilor”, a precizat Anisie.

Comentarii

loading...