Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Apărării: „Militarii sunt pregătiţi pentru a-şi îndeplini misiunile”

Ministrul Apărării: „Militarii sunt pregătiţi pentru a-şi îndeplini misiunile”

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a afirmat, duminică, de Ziua Imnului Naţional, că militarii sunt pregătiţi pentru a-şi îndeplini misiunile constituţionale ce le revin.

Cristian Hagi 0 comentarii

Ministrul Apărării Naţionale, Mihai Fifor, a afirmat, duminică, de Ziua Imnului Naţional, că "Deşteaptă-te Române", astăzi imnul de stat al României, reprezintă unul din simbolurile noastre naţionale sacre.

Potrivit lui Fifor, cu o istorie de peste 160 de ani, de-a lungul vremurilor, "Deşteaptă-te române" a marcat momentele cheie ale istoriei combatante a neamului nostru, insuflând curaj şi încredere soldaţilor pe câmpurile de luptă de la Griviţa, Smârdan, Mărăşeşti, Oituz sau Carei.

„Ne mândrim de fiecare dată când auzim imnul naţional. La fel de mândri suntem şi atunci când drapelul nostru flutură pe podium la întrecerile sportive, peste tot în lume, sau la ceremoniile militare în ţară şi în teatrele de operaţii. Transmit, în numele Armatei României, cu ocazia Zilei Imnului Naţional, un mesaj tuturor românilor, pe care îi asigur, cu toată responsabilitatea, că militarii sunt pregătiţi pentru a-şi îndeplini misiunile constituţionale ce le revin", a scris Fifor duminică, pe Facebook.

Comentarii

loading...