Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul de Externe al Republicii Moldova vine în 1 iulie la Bucureşti

Ministrul de Externe al Republicii Moldova vine în 1 iulie la Bucureşti

Ministrul afacerilor externe Teodor Meleşcanu a avut, vineri, o convorbire telefonică cu ministrul afacerilor externe şi integrării europene al Republicii Moldova, Nicolae Popescu, pe care l-a invitat să facă o vizită la Bucureşti pe 1 iulie.

Rl online 0 comentarii

Ministrul Teodor Meleşcanu i-a transmis felicitări omologului din Republica Moldova pentru preluarea mandatului la conducerea Ministerului Afacerilor Externe şi Integrării Europene al Republicii Moldova, asigurându-l de deplina deschidere personală şi a Ministerului Afacerilor Externe al României pentru o cooperare strânsă în spiritul Parteneriatului Strategic bilateral pentru integrarea europeană a Republicii Moldova, se arată într-un comunicat al MAE remis News.ro.

În cadrul convorbirii telefonice, şeful diplomaţiei române i-a transmis ministrului Nicolae Popescu invitaţia de a efectua o vizită la Bucureşti, pentru a discuta despre consolidarea relaţiei bilaterale speciale, inclusiv din perspectiva avansării obiectivelor europene ale Republicii Moldova, precum şi despre alte teme de interes comun.

Ministrul Nicolae Popescu a acceptat invitaţia de a efectua o vizită la Bucureşti la 1 iulie, precizează sursa citată.

 

Comentarii

loading...