Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Mediului, la Boldeşti, unde au fost oprite două camioane cu deşeuri

Ministrul Mediului, la Boldeşti, unde au fost oprite două camioane cu deşeuri

Ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Costel Alexe, merge astăzi în Prahova, la Platforma de deșeuri municipale Boldești.

Florin Budescu 0 comentarii

Aici au fost oprite pentru control două camioane încărcate cu deșeuri deosebit de periculoase, spun reprezentanți ai ministerului.

Cele două autovehicule sunt blocate de către autorităţi, urmând ca inspectorii Gărzii Naţionale de Mediu (GNM) să efectueze un control amănunţit al încărcăturii.

Ministrul Mediului a efectuat ieri un control inopinat și la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi, unde a verificat situaţia reclamată de către locuitorii din zonă.

În urma acelui control, oficialul a anunţat că va trimite către autorităţilor de cercetare penală dosarul cu rezultatele Corpului de Control privind situaţia descoperită la faţa locului, informează Europa FM.

Comentarii

loading...