Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sănătăţii, certat după ce a umblat printr-un spital fără echipament de protecţie

Ministrul Sănătăţii, certat după ce a umblat printr-un spital fără echipament de protecţie

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, şi delegaţia sa au intrat, marţi, în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov fără echipamentul de protecţie, obligatoriu pentru cei care intră în instituţia medicală pentru a-şi vizita rudele internate.

Rl online 0 comentarii

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a fost întrebată, de jurnalişti, la ieşirea din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov, de ce a intrat, alături de delegaţia sa, în unitatea medicală fără papucii de protecţie.

„Am intrat într-o secţie care încă nu are pacienţi internaţi”, a explicat Sorina Pintea, făcând referire la faptul că a vizitat Compartimentul de Arşi, din secţia de Chirurgie Plastică.

În momentul în care i s-a atras atenţia că toţi aparţinătorii sunt obligaţi să-şi ia papuci atunci când intră în secţie şi că există şi un anunţ al conducerii spitalului privind măsurile pentru limitarea răspândirii virusului, ministrul Sănătăţii a răspuns că „nu a văzut anunţul pe spital, cum că se limitează accesul”.

Sorina Pintea şi-a cerut scuze pentru că nu a văzut anunţul lipit pe uşa de la intrare.

„Îmi cer scuze, acum l-am văzut”, a mai spus Pintea.

Sorina Pintea s-a aflat, marţi, în vizită la Braşov, unde a văzut cele două paturi pentru arşi de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Braşov şi mai apoi s-a întâlnit cu primarul municipiului, George Scripcaru, deputaţi şi senatori, precum şi medici pentru a discuta despre stadiul în care se află proiectul Spitalului Regional Braşov.

Comentarii

loading...