Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, consideră că este vorba despre corupţie în cazul funcţionarei de la Direcţia de Sănătate Publică care i-a eliberat codul de parafă cetăţeanului italian care pretindea că este medic.

George Dumitrescu 0 comentarii

Ministrul a declarat miercuri că funcţionara de la DSP a răspuns că a făcut gestul din milă.

"Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru, a spus: din milă. Nici eu nu am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă faţă de cine", a afirmat Pintea la Europa FM.

Întrebată dacă s-ar putea bănui că este vorba despre corupţie în acel caz, Sorina Pintea a răspuns: "Cu siguranţă, cu siguranţă, este principala bănuială".

Ea a spus că vrea să vadă documentele în cazul cetăţeanului italian şi a spus că există mărturii că acesta a intrat în sala de operaţii.

"Vreau să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ ....", a spus ministrul Sănătăţii.

Italianul care pretindea că este medic a fost depistat de poliţişti în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară, pe la Punctul de Frontieră Curtici, a informat IGPF.

Comentarii

loading...