14.3 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMinistrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul Sănătății: Corupție în cazul medicului fals

Ministrul a declarat miercuri că funcţionara de la DSP a răspuns că a făcut gestul din milă.

“Ştiţi care a fost replica funcţionarei de la DSP când a fost întrebată de ce a făcut acest lucru, a spus: din milă. Nici eu nu am înţeles de cine i-a fost milă şi cine i-a indus această milă faţă de cine”, a afirmat Pintea la Europa FM.

Întrebată dacă s-ar putea bănui că este vorba despre corupţie în acel caz, Sorina Pintea a răspuns: “Cu siguranţă, cu siguranţă, este principala bănuială”.

Ea a spus că vrea să vadă documentele în cazul cetăţeanului italian şi a spus că există mărturii că acesta a intrat în sala de operaţii.

“Vreau să văd documentele, să văd dacă efectiv a intrat în sala de operaţie, dar există mărturii că a făcut-o. Poate era un talent nativ ….”, a spus ministrul Sănătăţii.

Italianul care pretindea că este medic a fost depistat de poliţişti în timp ce încerca să iasă cu trenul din ţară, pe la Punctul de Frontieră Curtici, a informat IGPF.

Cele mai citite

Cum hidroizolația poate face diferența între o iarnă sigură și o primăvară ușoară pentru locuința ta

O dată cu trecerea iernii și venirea primăverii, proprietarii de case și constructorii se gândesc la moduri de a proteja locuințele de umiditate și...

Deca recunoaște că supune elevii la șocuri?

Reziliență -capacitatea cuiva de a reveni la normalitate după suferirea unui șoc (economic, emoțional etc.) Folosit in discipline precum psihologie, ecologie, inginerie, înseamnă capacitatea de...

Surpriză la turneul de la Miami! Carlos Alcaraz, eliminat în „sferturi”

Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de finală ale turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, după ce a fost învins de bulgarul...
Ultima oră
Pe aceeași temă