Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Ministrul Transporturilor îl amenință pe directorul CFR

Ministrul Transporturilor îl amenință pe directorul CFR

Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc îl avertizează pe directorul CFR Călători Leon Bărbulescu, după declarațiile acestuia legate de deraierea a două trenuri.

George Dumitrescu 0 comentarii

„Sunt convins, fără ca eu să am vreo ingerinţă, că cei de la CFR Călători îl vor lăsa pe domnul director general să se odihnească în continuare şi în cursul zilei de mâine o să vreau să am şi eu o discuţie cu reprezentantul Adunării Generale să vină cu modificarea de urgenţă în ceea ce priveşte managementul de la CFR Călători. Nu mi-a venit să cred că a avut o asemenea reacţie. Noi trebuie să comunicăm şi să spunem tot timpul ce se întâmplă. Dânsul trebuia să vină cu nişte lucruri clarificatoare în legătură cu aceste incidente. Eu sunt convins că trebuie să se odihnească, dar nu pe banii de la CFR Călători”., a declarat Cuc la Antena 3.

Contactat de un reporter Antena 3 după ce două trenuri de călători au deraiat la Racoş (judeţul Braşov) şi Săvârşin (judeţul Arad), directorul CFR Călători Leon Bărbulescu a afirmat că "nu au fost evenimente deosebite", iar călătorii sunt "în regulă".

"Chiar dormeam şi efectiv m-aţi trezit din somn", i-a spus el jurnalistului.

Consiliul de administraţie al companiei de stat CFR Călători l-a desemnat pe Leon Bărbulescu în funcţia de director general în 21 martie 2018.

De profesie inginer, Leon Bărbulescu are o carieră de 36 de ani în domeniul feroviar, ultima funcţie deţinută fiind cea de director proiecte contracte în cadrul Electrificare CFR.

De asemenea, în perioada 1990-2013 a mai ocupat diferite funcţii de conducere în cadrul CFR Călători, iar între 2013-2014 a fost director coordonator proiecte europene, director general adjunct proiecte europene şi director achiziţii contracte în cadrul CNCF CFR SA.

 

Comentarii

loading...