13.2 C
București
vineri, 29 martie 2024
AcasăȘtirile zileiMircea Negulescu, la Parchetul General, este pregătit s-o revadă pe Andreea Cosma

Mircea Negulescu, la Parchetul General, este pregătit s-o revadă pe Andreea Cosma

Mircea Negulescu a afirmat, în acest context, că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

“Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da”, a declarat Mircea Negulescu, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Întrebat dacă e pregătit de o confruntare cu familia Cosma, Mircea Negulescu a răspuns afirmativ. Totodată, solicitat să comenteze dacă ar avea emoţii să o revadă pe Andreea Cosma, procurorul a răspuns negativ: “Nu. De ce să am?”.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a suspendat judecata acţiunilor disciplinare ale Inspecţiei Judiciare contra fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a procurorilor Mircea Negulescu şi Alfred Savu până la soluţionarea dosarelor în care aceştia sunt implicaţi.

Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistraţi, acuzându-i că au falsificat probe şi că au constrâns martori să dea diferite declaraţii. Parchetul General a anunţat că fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Doliu în baschetul românesc. S-a stins din viață fostul mare jucător și antrenor Horațiu Giurgiu

În această dimineață, cu puțin timp înainte de a împlini vârsta de 86 de ani, s-a stins din viață una dintre legendele baschetului românesc,...

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

Ministrul polonez al apărării a anunțat joi că țara sa va trimite întăriri militare, potrivit flashscore.ro. "Forțele armate poloneze se vor alătura coaliției internaționale...

Irina Begu, în sferturile de finală ale turneului WTA din Antalya

Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 125 de la Antalya, după ce a învins-o în două seturi pe croata...
Ultima oră
Pe aceeași temă