Andreea Cosma

Andreea Cosma

Mircea Negulescu, la Parchetul General, este pregătit s-o revadă pe Andreea Cosma

Procurorul Mircea Negulescu s-a prezentat, luni, la sediul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ), pentru a ridica o copie a dosarului său, informează Mediafax.

Mihai Diac 0 comentarii

Mircea Negulescu a afirmat, în acest context, că se apără singur, că nu are avocat şi că e pregătit de o eventuală confruntare cu familia Cosma.

"Am solicitat nişte copii, ca să mă pot apăra. Nu (mi-am angajat un avocat -n.r.). Mă apăr singur, da", a declarat Mircea Negulescu, la ieşirea de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ).

Întrebat dacă e pregătit de o confruntare cu familia Cosma, Mircea Negulescu a răspuns afirmativ. Totodată, solicitat să comenteze dacă ar avea emoţii să o revadă pe Andreea Cosma, procurorul a răspuns negativ: "Nu. De ce să am?".

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a suspendat judecata acţiunilor disciplinare ale Inspecţiei Judiciare contra fostului şef al DNA Ploieşti, Lucian Onea, şi a procurorilor Mircea Negulescu şi Alfred Savu până la soluţionarea dosarelor în care aceştia sunt implicaţi.

Cercetările au fost demarate după ce fostul deputat Vlad Cosma a prezentat public mai multe înregistrări cu cei doi magistraţi, acuzându-i că au falsificat probe şi că au constrâns martori să dea diferite declaraţii. Parchetul General a anunţat că fostul şef DNA Ploieşti Lucian Onea şi Mircea Negulescu sunt cercetaţi penal sub acuzaţia de participaţie improprie, sub forma complicităţii, la săvârşirea infracţiunii de inducere în eroare a organelor judiciare.

Comentarii

loading...