Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Mirel Curea: Jurnaliști de la EVZ primeau informații de la Kovesi

Mirel Curea: Jurnaliști de la EVZ primeau informații de la Kovesi

Mirel Curea, redactor-șef adjunct al cotidianului Evenimentul zilei, descrie într-o postare pe Facebook cum erau anunțați din timp mai mulți jurnaliști despre acțiunile DNA.

Rl online 0 comentarii

"Foști lucrători deontologi ai SRI-DNA de la Evenimentul zilei erau anunțați, de multe ori chiar de către Kovesi personal, telefonic sau prin mail, în timp util, cu privire la arestările care urmau să fie făcute. Mai mult, li se transmiteau prin mail sau în plic închis rechizitoriile și alte documente din dosar, în formă neanonimizată, plus alte documente din afara dosarului.

Cu ocazia asta, li se comunicau și adresele celor care urmau să fie săltați, pentru ca lucrătorii SRI-DNA din presa în general, din televiziuni în special, să poată fi prezenți. Nici unora, nici altora, spre totală scârbă, nu le păsa de familiile victimelor, de copiii acestora, adică exact de cei invocați de nenorocitul ăla de șef al DNA Ploiești, elita lui Kovesi, pentru a-i convinge pe jurnaliști să plece din fața casei lui.

Știți ceva? Căzătura aia de elită are dreptate! Dacă ei au tratat oamenii cu bestialitate, asta nu însamnă că ei trebuie tratați cu aceeași bestialitate. Altfel, care ar mai fi diferența între ființele umane și viermi?", a scris Curea pe Facebook.

Comentarii

loading...