12.9 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiMoarte suspectă a unui om de afaceri arădean incendiat în propria mașină

Moarte suspectă a unui om de afaceri arădean incendiat în propria mașină

ISU Arad anunță că în jurul orei 7, incidentul a fost sesizat prin apel la 112. La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj al pompierilor care au constatat că este vorba de un autoturism incendiat iar în interior se afla un bărbat decedat.

În momentul sosiri echipajelor de intervenție incendiul se manifesta cu violență si generalizat. Incendiul a fost stins în aproximativ 20 de minute.

Conducerea Inspectoratului General al Poliției Române a dispus deplasarea, de urgență, la fața locului, a unor specialiști din cadrul Institutului Național de Criminalistică, Direcției de Investigații Criminale, Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, pentru a sprijini ancheta.

Echipa de specialiști este coordonată de adjunctul directorului Direcției de Investigații Criminale, comisar-șef de poliție Cristian Gheorghe.

Procuratura a făcut primele supoziții

Procurorii exclud o explozie întâmplătoare a mașinii omului de afaceri arădean Ioan Crișan, iar cercetările se fac in rem pentru omor, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Surse judiciare au declarat că Parchetul General va prelua dosarul privind explozia mașinii omului de afaceri din Arad, Ioan Crișan.

Un procuror ar putea pleca la Arad pentru cercetări și audieri.

La această oră, procurorii exclud ca mașina să fi explodat întâmplător și cred că a fost vorba de un dispozitiv exploziv.

Cercetările se fac in rem, pentru omor.

O explozie, urmată de un incendiu și soldată cu un deces a avut loc în parcarea unui supermarket din municipiul Arad, anunță autoritățile locale. La volan se afla Ioan Crișan, om de afaceri arădean, patronul firmei piscicole Crimatex.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Ministrul Finanţelor, despre e-Transport: “E creat pentru lupta împotriva fraudei în domeniul transporturilor rutiere de mărfuri”

Sistemul național e-Transport reprezintă o inițiativă de vârf în arsenalul de instrumente al luptei împotriva fraudelor și evaziunii fiscale în sectorul transporturilor rutiere de...

Manchester City a făcut scor în restanța cu Brighton. „Cetățenii” s-au apropiat la un punct de primul loc

Manchester City a învins-o cu 4-0 pe Brighton, în deplasare, într-o partidă restantă contând pentru etapa a 29-a din Premier League. Internaţionalul englez Phil Foden...

Scandalul Clotilde Armand: Cum încalcă legea pentru a-și majora veniturile

În 2022, Clotilde Armand a primit lunar, pe lângă salariul său de aproximativ 4.000 de lei, un bonus, și acum este obligată să ofere...
Ultima oră
Pe aceeași temă