Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru Ministerul Educației, cu multe reproșuri la pachet

Monica Anisie a primit aviz negativ pentru Ministerul Educației, cu multe reproșuri la pachet

Ministrul propus al Educaţiei şi Cercetării, Monica Anisie, a primit reproşuri, marţi, la audierea sa în comisiile de resort din Parlament, cu privire la faptul că a venit însoţită de "o armată” de subalterni care i-au transmis "fiţuici” în timp ce primea întrebări.

Rl online 0 comentarii

Anisie a primit aviz negativ de la parlamentari.

În faţa parlamentarilor din Comisiile pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport, ministrul propus pentru Educaţie a prezentat realizările sale în cele trei luni de mandat.

Unul dintre parlamentarii membri ai comisiilor reunite i-a reproşat ministrului desemnat al Educaţiei şi Cercetării că a venit la audiere cu "o armată de oameni" de la care primeşte "fiţuici”, iar în acest context Anisie a fost întrebată dacă i se pare normal acest lucru, în condiţiile în care în învăţământul românesc elevilor le este interzis să copieze. Anisie nu a răspuns reproşului.

De asemenea, Monica Anisie a fost întrebată cât de confortabil se simte atunci când colegul său din Guvern, ministrul Finanţelor Publice Florin Cîţu, spune că învăţămânul nu este o prioritate, ci mai degrabă o temă populistă. Ea nu a răspuns nici acestei întrebări.

Fostul ministru al Educaţiei Liviu Pop a întrebat-o pe Anisie dacă va fi votată de către colegii săi de la PNL Bucureşti în plen, dar Anisie a evitat răspunsul.

În schimb, vicepremierul interimar Raluca Turcan a afirmat că votează pentru aviz favorabil în ceea ce îi priveşte pe miniştri, dar că în plen va participa însă nu va vota pentru ca Parlamenul să intre în procedura de dizolvare prin respingerea a două guverne în plen.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...