Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Muncitori români în Germania, declarați vindecați și trimiși la muncă

Muncitori români în Germania, declarați vindecați și trimiși la muncă

41 de angajați români ai unei fabrici de prelucrare a cărnii din regiunea Bavaria, Germania, depistați cu coronavirus, au ieșit din carantină. O parte au revenit în țară, alții s-au întors la muncă.

Petronel Tudor 0 comentarii

Românii erau angajați la o companie de prelucrare a cărnii în localitatea Straubing-Bogen, landul Bavaria, în momentul când au fost testați și depistați pozitiv cu COVID-19. Unul dintre ei a fost internat într-un spital din regiune, ceilalți, asimptomatici, au intrat în carantină pentru 14 zile.

„Toți cei 41 de cetățeni români care au fost testați pozitiv pentru infecția cu COVID-19 au încheiat perioada de carantină. De asemenea, conform informațiilor furnizate de către compania angajatoare, o parte dintre cetățenii români au revenit în țară, însă majoritatea și-au reluat activitatea în localitatea Straubing-Bogen.”, a transmis Ministerul Afacerilor Externe.

Salariatul internat s-a dovedit a fi fost neinfectat cu noul-coronavirus și a fost externat după ce a fost tratat de afecțiunile medicale depistate după investigațiile de specialitate. MAE precizează că niciunul dintre români nu a solicitat asistență Consulatului General al României la Munchen.

Comentarii

loading...