Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Municipalitățile primesc cupoane valorice pentru instalații Wi-Fi gratuite

Municipalitățile primesc cupoane valorice pentru instalații Wi-Fi gratuite

Comisia Europeană va lansa o nouă rundă de înscrieri pentru WIFI4EU. Municipalitățile pot instala rețele Wi-Fi gratuite în spațiile publice.

Petronel Tudor 0 comentarii

Municipiile și asociațiile de municipalități din toate cele 27 state membre UE, Regatul Unit, Islanda și Norvegia sunt invitate să solicite cupoane valorile în valoare nominală de 15.000 euro.

Acestea sunt destinate instalării de rețele Wi-Fi gratuite în spațiile publice cum ar fi sedii de Primării, biblioteci publice, muzee, parcuri sau piețe publice.

„Am plăcerea de a anunța lansarea apelului pentru a patra și ultima rundă de înscrieri pentru cupoanele valorice WiFi4EU. Conectivitatea gratuită în spațiile publice din întreaga Europă este benefică atât pentru cetățeni, cât și pentru turiști, amplificând în același timp efectele pozitive ale comunităților locale conectate.”, a anunțat Thierry Breton, comisarul pentru piața internă. Sesiunea de solicitare a celor 947 cupoane valorice se deschide astăzi, 3 iunie, la ora locală14.00 și se închide mâine, 4 iunie, la ora locală 18.00.

Cupoanele se distribuie pe baza principiului „primul venit, primul servit”, dar, pentru a se asigura cel mai bun echilibru geografic posibil, fiecare țară participantă are dreptul la minimum 15 cupoane valorice. Prezenta rundă de înscrieri marchează cel de al patrulea și ultimul program WiFi4EU. De la lansarea sa în 2018, au fost acordate în total 7.980 de cupoane valorice și finanțare în valoare de 120 de milioane de euro.

 

Citește totul despre:

#Wi-Fi gratuit

Comentarii

loading...