Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Neamţ: Impozit zero pentru maşinile electrice

Neamţ: Impozit zero pentru maşinile electrice

Contribuabilii din municipiul Piatra-Neamţ pot achita, începând de luni, taxele şi impozitele locale pentru anul în curs, fiind stabilite o serie de măsuri pentru cei care plătesc integral, dar şi pentru cei care îşi lasă proprietăţile neîngrijite.

Rl online 0 comentarii

Potrivit unui comunicat de presă al Primăriei Piatra-Neamţ, impozitul pentru maşinile electrice este 0, în timp ce pentru maşinile hibride, impozitul este redus cu 95% faţă de valoarea unui autoturism din aceeaşi categorie cilindrică.

Totodată, în baza unei hotărâri a Consiliului Local, valoarea impozitului este dublă pentru terenurile şi clădirile lăsate neîngrijite.

Pentru plata integrală a impozitelor locale până la 31 martie 2019 se acordă o bonificaţie de 5% din valoarea datorată.

Taxele şi impozitele locale se pot plăti cu numerar sau cu cardul la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite, prin transfer bancar sau online, accesând ghiseul.ro.

Comentarii

loading...