Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit vine joi la Bucureşti

Negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit vine joi la Bucureşti

Negociatorul-şef al Uniunii Europene pentru Brexit, Michel Barnier, se va afla, joi, la Bucureşti, el urmând să aibă întrevederi cu preşedintele Klaus Iohannis şi cu premierul Viorica Dăncilă.

Rl online 0 comentarii

Preşedintele Klaus Iohannis îl va primi, joi, la ora 15.00, pe negociatorul-şef al UE pentru Brexit, Michel Barnier.
 
Apoi, Michel Barnier va avea o întrevedere, la ora 16.00, cu premierul Viorica Dăncilă.
 
Numai Marea Britanie însăşi poate ieşi din impasul în care se află, a apreciat miercuri Michel Barnier, la o zi după a doua respingere de către Camera Comunelor a acordului ieşirii din Uniunea Europeană pe care l-a negociat de Theresa May.
 
”Dacă Regatul Unit vrea, în continuare, să părăsească UE în mod ordonat, acest tratat este singurul posibil şi va rămâne”, a repetat negociatorul-şef UE al Brexitului, într-o sesiune plenară, în Parlamentul European, la Strasbourg.

Comentarii

loading...