11.8 C
București
luni, 18 martie 2024
AcasăȘtirile zileiNews Alert. Romgaz are o noua conducere a Consiliul de Administraţie

News Alert. Romgaz are o noua conducere a Consiliul de Administraţie

“În urma adoptării Hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor nr. 6/26.06.2019 prin care au fost aleşi membrii Consiliului de Administraţie al SNGN Romgaz SA, Consiliul de Administraţie, întrunit în şedinţa din data de 3 iulie 2019, a decis alegerea doamnei Stan – Olteanu Manuela – Petronela în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie”, se spune în document.

De asemenea, în aceeaşi şedinţă, s-a stabilit componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie. Astfel, din Comitetul de Audit fac parte: Jansen Petrus Antonius Maria – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Niculae Havrileţ, Nicolae Cîmpeanu şi Tudorel Hărăbor – membri.

Comitetul de Nominalizare şi Remunerare este format din: Manuela-Petronela Stan-Olteanu – preşedinte, Tudorel Hărăbor şi Caius-Mihai Parpală – membri.

La rândul său, din Comitetul de Strategie fac parte: Niculae Havrileţ – preşedinte, Romeo-Cristian Ciobanu, Jansen Petrus Antonius Maria, Nicolae Cîmpeanu şi Caius-Mihai Parpală – membri.

Cele mai citite

Ambasadorul Rusiei, despre așa-zisa datorie de 4 miliarde de dolari. Dacă România dovedește că nu e adevărat, “vom da o dezmințire”

Ambasadorul Rusiei în România, Valery Kuzmin, susține că Ambasada Rusiei ar putea da o dezmințire cu privire la ceea ce afirmase în chestiunea Tezaurului...

“Piedone nu este primul în București, sondajele sunt manipulate”, estimează rectorul SNSPA

Candidatul Cristian Popescu Piedone nu este, în mod real, principalul favorit în intențiile de vot pentru Primăria Capitalei, estimează rectorul SNSPA, Remus Pricopie. Rectorul SNSPA...

Astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan / Șansa plutește-n aer, dar lipsește un Dudu Georgescu

Se pare că toate astrele conspiră pentru rămânerea lui Nicușor Dan în fotoliul de primar general. Altfel nu se explică bătălia oarbă pentru căutarea...
Ultima oră
Pe aceeași temă