6.7 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNicolae Ciucă: Știu cât este de greu să nu putem petrece Crăciunul...

Nicolae Ciucă: Știu cât este de greu să nu putem petrece Crăciunul cu cei dragi

„Vineri am participat împreună cu preşedintele ţării la inaugurarea Centrului de depozitare a vaccinului împotriva acestui virus, avem tot ceea ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie şi folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă.”, a transmis luni Nicolae Ciucă.

Premierul interimar a participat luni la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgență „Prof. Dr. Dimitrie Gerota” al Ministerului de Interne și i-a îndemnat pe români să respecte măsurile de siguranță în vederea evitării creșterii numărului de infectări cu Covid-19.

„Mai este foarte puţin până când vom sărbători ziua Naşterii Domnului şi ştiu cât este de greu pentru fiecare dintre noi să nu putem să petrecem această sărbătoare creştinească alături de cei dragi. Sunt o serie de restricţii şi limitări pe care trebuie să le respectăm şi îi îndemn pe toţi românii să le respecte. Este doar un gest simplu de responsabilitate faţă de noi înşine, faţă de semenii noştri şi fiecare putem contribui la ceea ce înseamnă ansamblul acesta de măsuri luate astfel încât să putem să finalizăm tot ceea ce am putut noi să identificăm ca măsuri pentru a putea să fim cât mai eficienţi în campania de combatere a acestei pandemii.”, a mai spus Nicolae Ciucă, citat de News.ro.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă