10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNicolae Robu a fost infectat cu COVID-19

Nicolae Robu a fost infectat cu COVID-19

Liberalul susține că s-a infectat cel mai probabil în ultimele zile de mandat, ironizând situația și spunând că nu a plecat din Primărie „cu mâna goală”.

Robu a mai spus că a avut simptome precum tusea și febra, dar a trecut cu bine peste boală datorită tratamentului prescris de medicii de la Spitalul “Victor Babeș” din Timișoara.

„Ei, marți, în 03.11, seara, am început să tușesc sec. Miercuri dimineața, mi-am ținut cursul la UPT -online – și până la prânz am fost ok. Apoi, am tușit tot mai rău, astfel că am plecat de la birou acasă și, fără a bănui că am covid, dimpotrivă, convins că e o simplă răceală (…), din precauție, m-am autoizolat, atât eu, cât și soția, care n-a avut nici cea mai mică problemă. Zilele următoare făcând și febră și tușind rău, am luat legătura cu medicul de familie și apoi m-am testat. Rezultatul, surprinzător și… deloc confortabil, recunosc: POZITIV. Surprinzător pt că, lăsând la o parte tusea seacă extrem de neplăcută și febra care dădea înapoi imediat la algocalmin, starea mea generală era bună, tonusul îmi era bun. Am preferat să rămân pentru tratament la domiciliu. Din fericire, soția, care, evident, s-a contaminat și ea, a fost permanent asimptomatică și a putut să-mi poarte de grijă”, a decris Robu, pe Facebook.

Fostul edil înseamnă la grijă și la respectarea regulilor și măsurilor impuse de autorități.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă