Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicolas Bay, eurodeputat francez: Politicile familiale sunt de resortul statelor membre

Nicolas Bay, eurodeputat francez: Politicile familiale sunt de resortul statelor membre

Nicolas Bay, eurodeputat francez, a susținut în Parlamentul European dreptul României de a organiza un referendum pe tema căsătoriei.

Rl online 0 comentarii

 „După Ungaria și Polonia, acum a intrat România în vizorul Comisiei Europene. Ca și în cazul Poloniei, României i se reproșează reforma sistemului său judiciar, care, zice-se, ar amenința statul de drept. În realitate, nu sunt decât pretexte, cum s-a întâmplat și în cazul Varșoviei. Adevărul e că ceea ce nu suportă Comisia Europeană este ca un popor să ia propriile decizii democratice și ea să nu fie consultată în locul poporului. Timmermans a recunoscut că politicile familiale sunt de resortul statelor membre, dar conform lobby-ului LGBT nu are nimeni dreptul să fie împotriva căsătoriilor de același sex”.  Instituțiile europene trebuie să respecte România, suveranitatea ei și alegerea ei democratică. În locul dlui Timmermans, poporul român e cel care decide ce se întâmplă cu copiii săi”, a spus Nicolas Bay.

De asemenea, eurodeputatul britanic Steven Woolfe a susținut deciziile guvernului de la București.

Steven Woolfe, eurodeputat britanic: „Să nu aveţi nicio îndoială, astăzi sunteţi aici pentru a fi unul dintre acei premieri care trebuie atacat, hărţuit şi abuzat de acei oameni din primul rând. Şi asta pentru că aţi făcut un singur lucru, aţi avut îndrăzneala să le ţineţi piept lor şi metodelor lor antidemocratice. Vă atacă pe dumneavoastră, pe unguri, pe români”.

 

Comentarii

loading...