10.2 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNicușor Dan, despre problemele cu apa caldă din București: „Sper să se...

Nicușor Dan, despre problemele cu apa caldă din București: „Sper să se rezolve”

„Pot să vă spun că problemele din ultimele 2-3 săptămâni, din București, nu sunt cauzate de noi, sunt cauzate de ELCEN pentru că au decis să intre în revizie simultan cu două centrale”, a declarat Nicușor Dan în cadrul conferinței de presă.

Primarul general al Bucureștiului a precizat că speră ca în maxim o săptămână toți locuitorii orașului să poată avea apă caldă:

„O revizie durează între 4 şi 6 săptămâni, sper, deci deja suntem la trei săptămâni de când a început, eu sper să mai dureze o săptămână – o săptămână şi un pic”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Cum nimeni nu se așteaptă ca problemele să se încheie acum, Nicușor Dan a menționat că singura soluționare a situației cu ELCEN ar fi preluarea acesteia de la ministerul Energiei.

„Eu am vrut să fiu tot timpul foarte echilibrat în relația cu ELCEN-ul. După cum știți, am dorit să preluăm ELCEN, bineînțeles plătind statului, Ministerul Energiei contravaloarea, tocmai pentru a nu mai fi tot timpul această pasare de răspundere între ELCEN și Termoenergetica, compania noastră”, a mai spus primarul Nicușor Dan.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă