8.8 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNicușor Dan explică în ce condiții se vor putea majora alocațiile de...

Nicușor Dan explică în ce condiții se vor putea majora alocațiile de hrană din spitale

„Necesităţile sunt uriaşe şi pe multe direcţii, însă vă aduc aminte că am preluat această instituţie cu datorii curente de 3 miliarde de lei. (…) După o rectificare bugetară pozitivă la nivel naţional, dacă se întâmplă asta, o rectificare bugetară pozitivă, o să putem vorbi de această nevoie, ca şi de multe alte nevoi care sunt în Bucureşti”, a spus Nicuşor Dan, luni, în şedinţa Consiliului General.

Edilul a răspuns după ce consilierul municipal PSD Ancuţa Comănici s-a plâns că proiectul propus de formaţiunea sa privind majorarea alocaţiilor de hrană în cele 19 spitale nu se regăseşte pe ordinea de zi.

„Am depus proiectul încă din luna aprilie, am avut numeroase discuţii, inclusiv cu dumneavoastră, am făcut nenumărate solicitări pentru introducerea proiectului şi în alte şedinţe de Consiliu General, pe ordine suplimentară chiar, am convocat chiar şi o şedinţă extraordinară de îndată pentru acest proiect. (…) Nu mai ajung banii pentru hrana oamenilor bolnavi, vă rugăm să introduceţi pe ordinea de zi acest proiect”, a afirmat Ancuţa Comănici.

Ea a menţionat că, înaintea rectificării, CGMB trebuie să adopte un proiect de hotărâre prin care este de acord cu majorarea.

„Dacă aţi fi citit proiectul de hotărâre al nostru, aţi fi văzut că noi doar propuneam majorarea, după care ASSMB ar fi trebuit să facă calculul”, a adăugat Comănici.

Cele mai citite

Charalambous, cu o zi înaintea derby-ului FCSB – Rapid: „Jucătorii sunt înfometaţi să câştige acest titlu de campioni”

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat că jucătorii săi sunt înfometaţi să câştige titlul de campioni în acest sezon şi că o victorie...

VIDEO. Caz halucinant la Sibiu. Bolid de zeci de mii de euro, dar fură 20 de lei dintr-o cofetărie

Proprietarul unui lanț de cofetării din zona Sibiului a luat măsuri în urma unei creșteri a furturilor și a instalat camere de supraveghere în...

Liniile STB care duc la Arena Națională, modificate cu ocazia partidei FCSB – Rapid

În această sâmbătă, liniile 86, 90 și 143 vor funcționa pe trasee temporar modificate, informează Societatea de Transport București (STB). “Cu ocazia organizării meciului de...
Ultima oră
Pe aceeași temă