Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nicuşor Dan, replică pentru Gabriela Firea privind Parcul Cișmigiu

Nicuşor Dan, replică pentru Gabriela Firea privind Parcul Cișmigiu

Deputatul independent Nicuşor Dan apreciază că o prezentare publică a proiectului de restaurare a Parcului Cişmigiu ar pune capăt speculaţiilor, precizare făcută după ce primarul general, Gabriela Firea, a anunţat că îi va da în judecată pe cei care "continuă minciuna".

Rl online 0 comentarii

"Gabriela Firea îi ameninţă public cu judecata pe cei care critică proiectul său pentru Parcul Cişmigiu. A trecut deja o lună de când societatea civilă îi cere Gabrielei Firea proiectul tehnic în baza căruia s-au aprobat indicatorii tehnico-economici pentru reabilitarea Parcului Cişmigiu, în valoare de 10 milioane euro. Comunicarea în spaţiul public a proiectului tehnic ar pune capăt oricăror speculaţii şi ar dovedi cine are dreptate", a scris deputatul de Bucureşti, într-o postare pe Facebook.

El a reamintit că Asociaţia Salvaţi Bucureştiul a înregistrat la Primăria Municipiului Bucureşti, pe 13 august, o cerere de informaţii publice prin care solicită proiectul tehnic.

"În situaţia în care nu primeşte răspuns până la termenul legal din 13.09.2019, va înainta o cerere în instanţă pentru a obliga Primăria la comunicarea informaţiilor solicitate. Administraţia publică se face cu acte, nu cu vorbe fără acoperire. Amintesc că Gabriela Firea a mai anunţat public un proces împotriva mea pentru afirmaţii calomnioase la adresa sa, a înregistrat respectivul proces, dar procesul a fost anulat de instanţă pentru că nu a plătit taxa de timbru", a precizat deputatul.

Primarul general, Gabriela Firea, a reiterat marţi că proiectul de restaurare a Parcului Cişmigiu nu vizează înfiinţarea unor noi spaţii comerciale sau defrişări de arbori pentru realizarea de restaurante şi a anunţat că îi va da în judecată pe cei care continuă astfel de "minciuni". Ea a adăugat că are informaţii conform cărora personalităţi culturale ar putea fi implicate într-o campanie "calomnioasă" la adresa autorităţilor locale, pe tema Parcului Cişmigiu.

"Am înţeles că reprezentanţi ai unor asociaţii şi partide doresc prin orice mijloace să 'salveze' parcul Cişmigiu de la reabilitare! Văzând că nu au obţinut în mediul online efectele scontate, susţinând, eronat, că Primăria Capitalei vrea să defrişeze copaci din parcul Cişmigiu, încearcă acum să profite de sensibilitatea pentru probleme ecologice a unor personalităţi culturale, de a căror imagine doresc să se folosească pentru a derula o campanie calomnioasă împotriva mea şi a Primăriei Capitalei", a scris edilul general, într-o postare pe Facebook.

Comentarii

loading...