Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Noi măsuri de relaxare aplicate în municipiul Brașov

Noi măsuri de relaxare aplicate în municipiul Brașov

Locurile special amenajate pentru picnic şi pentru jocurile colective şi de societate din spaţiile publice de relaxare din municipiul Braşov se redeschid începând de vineri, după aproximativ şase luni în care accesul la acestea a fost interzis.

Rl online 0 comentarii

O decizie în acest sens a fost luată de Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă, a anunţat Primăria Braşov.

Conform sursei citate, accesul în aceste locuri se va face cu respectarea normelor de igienă şi distanţare fizică pentru prevenirea infectării cu COVID-19.

Tot din această săptămână, Teatrul Dramatic Sică Alexandrescu, una dintre cele mai importante instituţii de cultură din municipiul Braşov, a redeschis, după o jumătate de an, clădirea pentru public.

Conducerea Teatrului a informat că piesa "Mincinosul" a fost prezentată joi, în Sala Mare - singura deschisă - fiind un omagiu adus actorului Marius Cisar, care a decedat în luna august.

În Sala Mare, care are o capacitate de 600 de locuri, vor intra acum 182 de persoane, din cauza normelor de prevenire a răspândirii COVID-19.

După adoptarea primelor măsuri de relaxare, actorii teatrului braşovean au jucat primele spectacole ale noii stagiuni, începând de săptămâna trecută, în aer liber, la Bastionul Ţesătorilor.

Comentarii

loading...