Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Foto: Arhivă

Foto: Arhivă

Noul ministru al Apărării constată că românii au armament vechi de 30 de ani

Noul ministru al Apărării, generalul (r) Nicolae Ciucă, a făcut o vizită - surpriză la unitatea de vânători de munte de la Vatra Dornei.

Mihai Diac 0 comentarii

Noul ministru al Apărării a condus, timp de cinci ani, Statul Major al Apărării, dar abia acum a reușit să facă o vizită la Batalionul 17 Vânători de Munte "Dragoş Vodă" din Vatra Dornei. La această unitate, ministrul a constatat că militarii au în dotare tehnică de luptă veche de 30 de ani.

"Această unitate este una din puţinele unităţi din Armata României în care nu am reuşit să ajung şi să discut cu militarii pe timpul mandatului de şef al Statului Major al Apărării. Azi am fost plăcut impresionat de dialogul pe care l-am avut cu ofiţerii şi subofiţerii, cu soldaţii şi gradaţii profesionişti, dar şi cu personalul civil. Mi-au plăcut preocupările lor, nu s-au plâns de ceea ce nu au, ci mi-au vorbit de proiecte şi idealuri. Ce poate fi mai însufleţitor?! I-am găsit executând mentenanţa la tehnică, mi-au demonstrat că tehnica de luptă şi intervenţie, chiar dacă este veche, de peste treizeci de ani, porneşte la cheie", a precizat, sâmbătă, ministrul Nicolae Ciucă, într-un mesaj postat pe Facebook.

Comentarii

loading...