13.2 C
București
sâmbătă, 20 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNu sunt tensiuni între Voiculescu și Gheorghiță, doar discuții, susține ministrul Sănătății

Nu sunt tensiuni între Voiculescu și Gheorghiță, doar discuții, susține ministrul Sănătății

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, respinge ideea că ar exista tensiuni între el și medicul Valeriu Gheorghiță, preşedintele Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea anti – Covid.

Ministrul a oferit această dezmințire, miercuri, ca răspuns la întrebarea unui jurnalist. Potrivit unor surse neoficiale, între Valeriu Gheorghiță și Vlad Voiculescu ar exista divergențe, care au ajuns până la punctul în care Valeriu Gheorghiță s-ar fi plâns premierului Florin Cîțu și ar fi anunțat chiar că vrea să demisioneze de la conducerea Comitetului naţional de coordonare a activităţilor privind vaccinarea.

“Evident că sunt discuţii, evident că încercăm să îmbunătăţim lucrurile şi, da, nu este nimic secret, dar nici gând să existe tensiune între mine şi premier sau între mine şi Valeriu Gheorghiţă”, a susţinut ministrul Vlad Voiculescu.

“Nu există absolut nicio tensiune. Există discuţii şi există un grup de oameni care au încredere unii în alţii şi care discută cât se poate de deschis despre probleme şi există probleme şi problemele acestea trebuie rezolvate”, a mai explicat ministrul, fără a preciza care sunt problemele ce se discută între el și Gheorghiță.

Cu o zi înainte, marți, colonelul dr. Valeriu Gheorghiță fusese întrebat, într-o conferință de presă, tot despre eventualele disensiuni dintre el și ministrul Voiculescu. Doctorul Gheorghiță a răspuns că știe despre informațiile apărute în spațiul public dar că aceste informații nu sunt adevărate.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Marcel Ciolacu îi ia apărarea Gabrielei Firea: “N-a avut nicio treabă cu azilele groazei”

Premierul Marcel Ciolacu a afirmat sâmbătă că Gabriela Firea nu a avut nicio implicare în gestionarea azilelor groazei, iar problemele existente erau deja cunoscute,...

VIDEO. “Am început să am psihoze”. Cuplul din showbiz care s-a despărțit după patru ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România a făcut marele anunț: s-a despărțit de iubitul ei. Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au făcut...

Emirates și Flydubai își reiau operațiunile după inundațiile din Dubai

Emirates și compania aeriană Flydubai au restabilit operațiunile normale după ce ploile abundente au provocat inundații grave în Emiratele Arabe Unite la începutul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă