Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Nuclearelectrica şi Conpet anunţă schimbări în conducerile companiilor

Nuclearelectrica şi Conpet anunţă schimbări în conducerile companiilor

Producătorul de energie Nuclearelectrica (simbol bursier SNN) şi transportatorul naţional de ţiţei Conpet (simbol bursier COTE), aflate în subordinea Ministerului Energiei, au anunţat schimbări în conducerile proprii.

Rl online 0 comentarii

Astfel, Iulian-Robert Tudorache a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie Nuclearelectrica, perioada mandatului fiind de patru ani până la 28 septembrie 2022, potrivit unui anunţ transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

În plus, a fost stabilită componenţa comitetelor consultative din cadrul Consiliului de Administraţie SNN. Astfel, din Comitetul consultativ de nominalizare şi remunerare fac parte Iulian-Robert Tudorache, Cristian Dima şi Remus Vulpescu. Din Comitetul consultativ de audit fac parte Cristian Dima, Remus Vulpescu şi Mihai Aniţei.

Din Comitetul consultativ pentru securitate nucleară fac parte Elena Popescu, Cristian Gentea şi Cosmin Ghiţa, în timp ce Comitetul consultativ pentru strategie, dezvoltare şi proiecte mari de investiţii este alcătuit din Elena Popescu, Cristian Genţea, Mihai Aniţei, Cosmin Ghiţa şi Iulian-Robert Tudorache.

De asemenea, Consiliul de Administraţie Conpet a aprobat marţi numirea lui Dan – Silviu Baciu în funcţia de director general provizoriu al companiei, pe o perioadă de maximum patru luni, ”respectiv pe perioada cuprinsă între momentul semnării contractului (data de 6 octombrie) şi data finalizării procedurii de recrutare şi selecţie a directorilor societăţii, dar nu mai mult de data de 5 februarie 2019 inclusiv”.

Comentarii

loading...