9.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăȘtirile zileiNumărul autobuzelor va fi suplimentat cu ocazia vizitei Papei Francisc

Numărul autobuzelor va fi suplimentat cu ocazia vizitei Papei Francisc

“Având în vedere restricţiile de trafic care vor fi impuse în această perioadă, cu ocazia acestei vizite şi STB a luat anumite măsuri. E vorba în primul rând de nişte devieri factuale a 18 linii de autobuz care sunt afectate de desfăşurarea evenimentului. E vorba de alte autobuze care, având în vedere trecerea coloanei oficiale, vor staţiona între 5 şi 15 minute maxim, dar nu vorbim despre devierea traseului şi mai importat decât asta e vorba despre suplimentarea parcului pe 31 mai, chiar dacă e zi de vineri, pentru că se estimează un număr de 50.000 de participanţi la acest eveniment, iar în cele mai importante puncte de intrare în oraş, adică Gara de Nord şi Aeroportul Otopeni vor fi suplimentate autobuzele care deservesc STB, astfel încât aceia care sosesc în Bucureşti pentru acest eveniment să fie satisfăcuţi şi să ajungă la destinaţie în condiţii decente”, a spus Creci, la un comandament întrunit la Primăria Capitalei în vederea organizării vizitei Papei Francisc.

Ion Purcărea, reprezentant al DGASMB, a menţionat că această instituţie va lua parte la eveniment cu şase autoutilitare frigorifice prin intermediul cărora se va distribui apă plată pe perioada desfăşurării evenimentului.

“Vom avea patru autoturisme care vor fi folosite de 30 de colegi de-ai noştri constituiţi în echipe mobile de urgenţă socială. Vom avea permanenţă tot timpul la instituţie, de asemenea call center 24 din 24, aş reaminti în situaţii de urgenţă să se folosească numărul 0219524”, a declarat acesta.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă